Σουφλέ: Είναι πολύ δύσκολο να το φτιάξει κάποιος στο σπίτι;

Σουφλέ: Είναι πολύ δύσκολο να το φτιάξει κάποιος στο σπίτι;

Η μόνη πραγματική δυσκολία που έχει το σπιτικό σουφλέ δεν είναι στην παρασκευή του αλλά στο σερβίρισμά του.

Και αυτό γιατί δεν είναι εύκολο να πετύχουμε το συγχρονισμό της στιγμής που τελειώνει το ψήσιμό του με τη στιγμή σερβιρίσματός του.

Κατά τα άλλα, το σουφλέ ως παρασκευή έχει πολλά πλεονεκτήματα και ευκολίες:

  • Μπορεί να προετοιμαστεί από πριν και να παραμείνει στη συντήρηση για αρκετές ώρες.
  • Μπορεί να καταψυχθεί και να διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  • Μπορεί να προμαγειρευτεί και να αναθερμανθεί ανακτώντας μεγάλο μέρος από το χαμένο ύψος του.
  • Είναι άμεσο και γρήγορο στη διαδικασία παρασκευής του.
  • Μπορεί να φτιαχτεί από μεγάλη ποικιλία τροφίμων, όπως λαχανικά, τυριά, κρεατικά, ψαρικά, φρούτα, σοκολάτα κ.λπ.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner