VIDEO DIRECTIONS
Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε υψηλή θερμοκρασία και ψήνουμε ανά 2-3 τις τορτίγιες για μερικά δευτερόλεπτα και από τις δύο πλευρές τους. Προσέχουμε να πατάει ολόκληρη η επιφάνεια της κάθε τορτίγιας στο τηγάνι και να μην καλύπτει η μία την άλλη. Αφαιρούμε από το τηγάνι τις τορτίγιες, τοποθετούμε τη μία πάνω στην άλλη και σκεπάζουμε με μία καθαρή πετσέτα για να μην ξεραθούν. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και με τις υπόλοιπες τορτίγιες.
Στον πάγκο εργασίας απλώνουμε τις τορτίγιες, μοιράζουμε ισόποσα τα υπόλοιπα υλικά στο κέντρο της κάθε τορτίγιας, ξεκινώντας με το μαρούλι. Απλώνουμε από πάνω το ντιπ γιαουρτιού, τοποθετούμε τα κομμάτια του τηγανητού κοτόπουλου, το pico de gallo και τελειώνουμε βάζοντας στην κορυφή τον κόλιανδρο και το ξύσμα λάιμ.
Σηκώνουμε τις άκρες από τα tacos προς τα πάνω μαζεύοντας τα υλικά στο κέντρο τους και σερβίρουμε.
Tip*: Αν θέλετε να φτιάξετε τις δικές σας χειροποίητες τορτίγιες μπορείτε να ανατρέξετε σε μία από τις παρακάτω συνταγές μας:
Σχόλια