VIDEO DIRECTIONS
Για το τυλιχτό
Αλείφουμε τις πίτες με λίγο ελαιόλαδο και τις περνάμε και από τις 2 πλευρές σε καυτό τηγάνι ή σχάρα.
Aπλώνουμε τις πίτες σε μια επιφάνεια και αλείφουμε με λίγη από τη σάλτσα ταχίνι. Απλώνουμε τις φέτες της ντομάτας, το κρεμμύδι και πάνω βάζουμε τα φαλάφελ. Προσθέτουμε το γιαούρτι και τα υπόλοιπα υλικά και τυλίγουμε.
Για τη σάλτσα ταχίνι
Σε ένα μπολ βάζουμε το ταχίνι, το ελαιόλαδο και το ψιλοκομμένο σκόρδο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τον χυμό λεμόνι και ανακατεύουμε.
Διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και αραιώνουμε με νερό.
*Τα υλικά και οι ποσότητες τους είναι καλύτερα να τα κανονίσετε μονοί σας σύμφωνα με το γούστο σας!
*Εναλλακτικά μπορούμε να ψήσουμε τα φαλάφελ στους 180°C στον φούρνο.
Σχόλια