TIPS
Για την σούπα από κεράσια
Σε μια κατσαρόλα σιγοβράζουμε τα κεράσια μαζί με το νερό και τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να μαλακώσουν τα κεράσια αλλά να κρατάνε στο δόντι.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τον χυμό, το ξύσμα λάιμ και τη βανίλια.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα με μεμβράνη και αφήνουμε τα κεράσια να μαριναριστούν για 1 μέρα στο ψυγείο πριν τα σερβίρουμε.
Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο μαζί με το παγωτό βανίλια και τα φιστίκια Αιγίνης.





Σχόλια