TIPS
Για το μπιφτέκι μοσχάρι σχάρας
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ιδρώνουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσει καλά και το αφήνουμε να κρυώσει. Προσθέτουμε το γάλα στο παξιμάδι και το αφήνουμε να μαλακώσει καλά. Αναμιγνύουμε όλα το υλικά και ζυμώνουμε το μίγμα καλά. Φτιάχνουμε μπάλες των 250 γρ. και τις πλάθουμε σε μπιφτέκια. Λαδώνουμε ελαφρά και τοποθετούμε στη σχάρα. Ψήνουμε και από τις δύο πλευρές στο βαθμό της αρεσκείας μας αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει τα μπιφτέκια να παραμείνουν ζουμερά.
Για τη βινεγκρέτ λεμόνι με μυρωδικά
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά.
Για τη σάλτσα μέλι-μουστάρδα
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά.
Για τη σαλάτα λάχανο
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε για 1-2 ώρες να μαριναριστούν.





Σχόλια