VIDEO DIRECTIONS
Για τo χούμους
Τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο ενός μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Γαρνίρουμε με τραγανά ρεβίθια, ξύσμα λεμόνι και φρέσκο κόλιανδρο.
Tip:
Για τα τραγανά ρεβίθια πάνω στο χούμους όπως φαίνεται στη φωτογραφία, κρατάμε λίγα από τα βρασμένα ρεβίθια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Μόλις πάρουν ωραίο χρυσαφί χρώμα, τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και καρυκεύουμε με αλάτι, κύμινο και πάπρικα.
Σχόλια