Για το κοκτέιλ
Βάζουμε στα ποτήρια τριμμένο πάγο, το τζιν, το elderflower και το αναψυκτικό.
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τη σπιτική λεμονάδα, τα φύλλα δυόσμου, το λάιμ και σερβίρουμε.
Για τη σπιτική λεμονάδα
Τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από τον χυμό λεμονιού και φέρνουμε σε βρασμό.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να σιγοβράσει για λίγα λεπτά.
Σβήνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
Σουρώνουμε, προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού, ανακατεύουμε και τοποθετούμε στο ψυγείο για να παγώσει.
Σχόλια