Για την σαλάτα
Αναμιγνύουμε το παντζάρι με το ελαιόλαδο, το ξίδι, το κύμινο, το μαραθόσπορο, τα τσάιβς και το μάραθο. Τοποθετούμε λίγη από τη βινεγκρέτ στο πιάτο και σκεπάζουμε με τα φασολάκια. Προσθέτουμε τα παντζάρια και το γκερεμέζι
Για το βρασμένο φασολάκι
Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και μόλις πάρει βράση προσθέτουμε τα φασολάκια. Τα αφήνουμε να βράσουν τόσο όσο να κρατάνε λίγο στο δάγκωμα. Κρυώνουμε σε νερό με πάγο. Αποσύρουμε και στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Όταν θα σερβίρουμε τη σαλάτα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Για την βινεγκρέτ παντζάρι
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στον κάδο του μπλέντερ και αλέθουμε καλά. Περνάμε από σήτα και διατηρούμε στο ψυγείο.
Σχόλια