Για την ζύμη
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα, το νερό, το βούτυρο και λίγο αλάτι και φέρνουμε σε βρασμό σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας διαρκώς.
Μόλις λιώσει το βούτυρο, προσθέτουμε σε μία δόση το αλεύρι και ανακατεύουμε δυνατά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να σχηματιστεί μια μάζα που ξεκολλάει εύκολα από τα τοιχώματα της κατσαρόλας, για 3 λεπτά περίπου.
Μεταφέρουμε στο μίξερ και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα με το φτερό μέχρι να κρυώσει το μείγμα.
Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά, περιμένοντας να ενσωματωθεί το προηγούμενο πριν προσθέσουμε το επόμενο και ελέγχοντας την πυκνότητα της ζύμης.
Μόλις η ζύμη αρχίσει να ξεκολλάει εύκολα από το φτερό, σταματάμε την προσθήκη αυγών.
Με σακούλα ζαχαροπλαστικής τοποθετούμε τα σου στο ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ⁰C μέχρι να χάσουν το κίτρινο χρώμα τους οι ρωγμές που θα δημιουργηθούν πάνω στα σου. Θα χρειαστούν 50 λεπτά περίπου.
Σχόλια