Για το ρύζι
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να αρχίσει να μαλακώνει, για 1-2 λεπτά περίπου.
Αλατίζουμε, προσθέτουμε το σκόρδο και μόλις μυρίσει, προσθέτουμε τις πιπεριές και το καλαμπόκι.
Σοτάρουμε μέχρι οι πιπεριές να μαλακώσουν ελαφρώς, αλλά να παραμείνουν τραγανές.
Προσθέτουμε τη ντομάτα, τον χυμό και το ξύσμα του λάιμ και βγάζουμε από τη φωτιά.
Ανακατεύουμε το ρύζι με το μίγμα των λαχανικών.
Αλατίζουμε και διατηρούμε ζεστό για το σερβίρισμα.
Σχόλια