Για τα λαχανικά και το κρέας
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε το μισό ηλιέλαιο και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να πάρει ωραίο χρυσαφένιο χρώμα. Αποσύρουμε σ' ένα σκεύος.
Επαναφέρουμε το τηγάνι στην φωτιά και προσθέτουμε το αυγό, το τζίντζερ και το σκόρδο και ανακατεύουμε έντονα. Προσθέτουμε το λάχανο, το καρότο, το καλαμπόκι και τα σπαράγγια και μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά ακόμη.
Προσθέτουμε τα νούντλς και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε την σάλτσα, δοκιμάζουμε και διορθώνουμε, εάν χρειάζεται. Προσθέτουμε, εκτός φωτιάς, τον φρέσκο κόλιανδρο και το σουσάμι.
Σερβίρουμε τα νούντλς ζεστά.
Για τη σάλτσα σόγια – μέλι
Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το κορν φλάουρ, σε μια κατσαρόλα και φέρνουμε σε βρασμό.
Προσθέτουμε το κορν φλάουρ, ανακατεύοντας μ' ένα σύρμα, ώστε να ενσωματωθεί στη σάλτσα.
Βράζουμε για 5 λεπτά και έπειτα σουρώνουμε σε σήτα.
Σχόλια