Ζύμη που γίνεται στην κατσαρόλα με νερό ή γάλα, αλεύρι, βούτυρο και αυγά. Έπειτα φορμάρεται με σακούλα ζαχαροπλαστικής σε διάφορα σχήματα και ψήνεται στον φούρνο. Όταν ψηθεί αποκτά χαρακτηριστική υφή, τραγανή απέξω και σπογγώδη στο εσωτερικό.
Ζύμη που γίνεται στην κατσαρόλα με νερό ή γάλα, αλεύρι, βούτυρο και αυγά. Έπειτα φορμάρεται με σακούλα ζαχαροπλαστικής σε διάφορα σχήματα και ψήνεται στον φούρνο. Όταν ψηθεί αποκτά χαρακτηριστική υφή, τραγανή απέξω και σπογγώδη στο εσωτερικό.