Κρέμα από κρόκους αυγών, κρέμα γάλακτος και ζάχαρη, η οποία ψήνεται σε μπεν μαρί στον φούρνο μέχρι να πήξει. Αφού κρυώσει στο ψυγείο πασπαλίζεται με ζάχαρη και στη συνέχεια καίγεται με ειδικό φλόγιστρο, ώστε να αποκτήσει καραμελέ κρούστα.
Κρέμα από κρόκους αυγών, κρέμα γάλακτος και ζάχαρη, η οποία ψήνεται σε μπεν μαρί στον φούρνο μέχρι να πήξει. Αφού κρυώσει στο ψυγείο πασπαλίζεται με ζάχαρη και στη συνέχεια καίγεται με ειδικό φλόγιστρο, ώστε να αποκτήσει καραμελέ κρούστα.