Μεξικάνικο πιάτο από μαριναρισμένες λωρίδες μοσχαρίσιου κρέατος, τυλιγμένο σε τορτίγια φτιαγμένη από αλεύρι. Το κρέας συνοδεύουν μαγειρεμένα κρεμμύδια, σάλτσα, γκουακαμόλε, ξινή κρέμα και τριμμένο τυρί. Σήμερα το πιάτο αυτό γίνεται και με κοτόπουλο.
Μεξικάνικο πιάτο από μαριναρισμένες λωρίδες μοσχαρίσιου κρέατος, τυλιγμένο σε τορτίγια φτιαγμένη από αλεύρι. Το κρέας συνοδεύουν μαγειρεμένα κρεμμύδια, σάλτσα, γκουακαμόλε, ξινή κρέμα και τριμμένο τυρί. Σήμερα το πιάτο αυτό γίνεται και με κοτόπουλο.