Είναι ένας τρόπος διάθεσης των προϊόντων που παράγονται σ’ ένα εστιατόριο. Σε ένα α λα καρτ εστιατόριο, ο πελάτης επιλέγει το έδεσμα ή τα εδέσματα που επιθυμεί από έναν κατάλογο (κάρτα), στον οποίο αναγράφονται τα φαγητά που μπορεί να επιλέξει.
Είναι ένας τρόπος διάθεσης των προϊόντων που παράγονται σ’ ένα εστιατόριο. Σε ένα α λα καρτ εστιατόριο, ο πελάτης επιλέγει το έδεσμα ή τα εδέσματα που επιθυμεί από έναν κατάλογο (κάρτα), στον οποίο αναγράφονται τα φαγητά που μπορεί να επιλέξει.