Καπνιστός σολομός και καπνιστή πέστροφα: Για να απολαύσουμε καλύτερα τα αρώματά τους

Καπνιστός σολομός και καπνιστή πέστροφα: Για να απολαύσουμε καλύτερα τα αρώματά τους

Ψάρια όπως ο καπνιστός σολομός και η καπνιστή πέστροφα έχουν ιδιαίτερη γεύση και αρώματα, που αξίζει να αναδειχθούν ώστε να τα απολαύσουμε στο έπακρο.

Για να το επιτύχουμε αυτό, πρέπει λίγη ώρα πριν τα σερβίρουμε να τα βγάλουμε από το ψυγείο και τη συσκευασία τους.

Μόλις αρχίσουν να γυαλίζουν και να έχουν μια ελαφρώς λιπαρή όψη, σημαίνει πως είναι στην ιδανική θερμοκρασία.

Μπορούμε να τα απολαύσουμε !

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner