Δείτε τα βήματα της διαδικασίας για να δέσει το φαγητό με κορν φλάουρ, ακολουθώντας τη σειρά των φωτογραφιών.
-
Ανακατεύουμε το κορν φλάουρ με το κρύο υγρό, μέχρι να πετύχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
-
Φέρνουμε το υγρό που πρόκειται να πήξουμε σε βρασμό και προσθέτουμε το μείγμα του κορν φλάουρ ανακατεύοντας με σύρμα.
-
Σιγοβράζουμε για τουλάχιστον 2-3 λεπτά ή μέχρι το υγρό να αποκτήσει την πυκνότητα που θέλουμε.
Καλή πρακτική αποτελεί το σούρωμα, καθώς μας εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή υφή.