VIDEO DIRECTIONS
Για τα ψωμάκια
Κόβουμε τα ψωμάκια στο επάνω μέρος τους και αδειάζουμε την εσωτερική τους ψίχα.
Σ' ένα μπολ αναμειγνύουμε το ένταμ, το τσένταρ, τη γραβιέρα και το μπέικον. Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε τα τυριά καλά, ώστε να έχουμε μια ομοιόμορφη κατανομή.
Σ' ένα άλλο μπολ ρίχνουμε την κρέμα, τα αβγά και τη μισή παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά.
Τοποθετούμε τα ψωμάκια σ' ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα γεμίζουμε με τα τυριά. Περιχύνουμε με το μείγμα της κρέμας προσεκτικά, ώστε να γεμίσουν τα ψωμάκια μέχρι το εσωτερικό τους.
Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη παρμεζάνα και ψήνουμε στους 180° C μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
Σχόλια