Για το ταρτάρ και το τελείωμα του πιάτου
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και τα μαρινάρουμε για 5 περίπου λεπτά. Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο στους 150°C και τηγανίζουμε τα φύλλα γουοντόν, μέχρι να γίνουν τραγανά. Σερβίρουμε με τη σαλάτα αβοκάντο, τη βινεγκρέτ και τα τηγανητά φύλλα γουοντόν.
Για τη βινεγκρέτ τζίντζερ-σόγια
Τοποθετούμε όλα τα υλικά εκτός από το ηλιέλαιο και το ελαιόλαδο, στον κάδο του μπλέντερ. Ξεκινάμε το μπλέντερ και προσθέτουμε σιγά σιγά το ηλιέλαιο και το ελαιόλαδο. Αν δούμε ότι η βινεγκρέτ πήζει πολύ, αραιώνουμε με νερό.
Για τη σαλάτα αβοκάντο
Τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και ανακατεύουμε. Αλατίζουμε, σκεπάζουμε με μεμβράνη και διατηρούμε το αβοκάντο στο ψυγείο.
Σχόλια