Vegetables Brunoise

Vegetables Brunoise

FOR APPROX. 250 GR. 45 λεπτά
FiveStar: 
Average: 4.5 (2 votes)

ΥΛΙΚΑ

For the vegetables brunoise

  • 200 gr. carrot brunoise (small cubes)
  • 200 gr. celeriac brunoise
  • 200 gr. leek brunoise
  • 60 gr. olive oil
  • Salt

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

For the vegetables brunoise

Heat a frying pan over medium heat, add 1/3 of the olive oil and braise the carrot until soft. Season with salt and place on absorbent paper. Repeat the process with the celeriac and leek. Combine the vegetables and store in the fridge.

For the vegetables brunoise

  • 200 gr. carrot brunoise (small cubes)
  • 200 gr. celeriac brunoise
  • 200 gr. leek brunoise
  • 60 gr. olive oil
  • Salt

For the vegetables brunoise

Heat a frying pan over medium heat, add 1/3 of the olive oil and braise the carrot until soft. Season with salt and place on absorbent paper. Repeat the process with the celeriac and leek. Combine the vegetables and store in the fridge.

Σχόλια

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner