Αυτήν την Παρασκευή 17/5, μαζί με το περιοδικό «Τηλεθεατής», κυκλοφορεί ως ένθετο και ένα σημαντικό μέρος από το πρώτο βιβλίο του σεφ Γιάννη Λουκάκου, «Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook».
Μπορείτε όλοι να αποκτήσετε σε προνομιακή τιμή, την ειδική έκδοση ενός τμήματος από το επιτυχημένο βιβλίο μαγειρικής του σεφ, με επιλεγμένες συνταγές από την κουζίνα του εστιατορίου «Ψωμί & Αλάτι». Στις σελίδες του θα βρείτε πολλές τεχνικές και ιδέες για να φτιάξετε τα πιο νόστιμα πιάτα. Γνώσεις επαγγελματικού επιπέδου, προσφέρονται από το σεφ για εφαρμογή στην κουζίνα σας και ανεβάζουν το επίπεδο των πιάτων σας, με τον πιο απλό και κατανοητό τρόπο.
Πλούσια μαγειρική ύλη, επιλεγμένη μέσα από το βραβευμένο «Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook» είναι στη διάθεσή σας, μόνο μαζί με τον «Τηλεθεατή» αυτής της Παρασκευής!
Δείτε το διαφημιστικό σποτ, εδώ.