Σκόρδο τραγανό

Σκόρδο τραγανό

30 minutes
FiveStar: 
Average: 4.6 (8 votes)

INGREDIENTS

  • σκόρδο σε σκελίδες, κομμένες σε πολύ λεπτές φέτες με μαντολίνο
  • ελαιόλαδο για τηγάνισμα

DIRECTIONS

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στους 140°C και τηγανίζουμε το σκόρδο μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό. Αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί και διατηρούμε σε αεροστεγή συσκευασία.

  • σκόρδο σε σκελίδες, κομμένες σε πολύ λεπτές φέτες με μαντολίνο
  • ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στους 140°C και τηγανίζουμε το σκόρδο μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό. Αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί και διατηρούμε σε αεροστεγή συσκευασία.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner