Μαρέγκα Γαλλική

Μαρέγκα Γαλλική

ΓΙΑ 300 ΓΡ. 15 minutes
FiveStar: 
Average: 4.6 (14 votes)

INGREDIENTS

  • 115 γρ. ασπράδια αυγών
  • 3 γρ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 225 γρ. ζάχαρη
  • αλάτι

DIRECTIONS

Τοποθετούμε τα ασπράδια, τη βανίλια και το αλάτι σε μια μπασίνα και χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε σταδιακά τη ζάχαρη χτυπώντας διαρκώς με το σύρμα, μέχρι να αποκτήσει η μαρέγκα την επιθυμητή πυκνότητα και υφή.

  • 115 γρ. ασπράδια αυγών
  • 3 γρ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 225 γρ. ζάχαρη
  • αλάτι

Τοποθετούμε τα ασπράδια, τη βανίλια και το αλάτι σε μια μπασίνα και χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε σταδιακά τη ζάχαρη χτυπώντας διαρκώς με το σύρμα, μέχρι να αποκτήσει η μαρέγκα την επιθυμητή πυκνότητα και υφή.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner