Brownies με μαγιονέζα

Brownies με μαγιονέζα

ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ 30 minutes
FiveStar: 
Average: 4.2 (37 votes)

INGREDIENTS

Για τα μπράουνις

  • 170 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, λιωμένη
  • 2 αυγά
  • 200 γρ. μαγιονέζα
  • 300 γρ. μαύρη ζάχαρη
  • 170 γρ. αλεύρι
  • 50 γρ. κακάο
  • 4 γρ. μαγειρική σόδα
  • 1 γρ. βανίλια εκχύλισμα
  • 50 γρ. γάλα
  • 90 γρ. φουντούκι, καβουρδισμένο και χοντροκομμένο
  • βούτυρο, για προετοιμασία του ταψιού
  • αλεύρι, για προετοιμασία του ταψιού

DIRECTIONS

Για τα μπράουνις

Χτυπήστε τα αυγά με τη ζάχαρη, τη μαγιονέζα και τη βανίλια στο mixer με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέστε σιγά σιγά το μίγμα της σοκολάτας στα αυγά, μέχρι να ομογενοποιηθεί εντελώς. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το κακάο, το αλεύρι και τη σόδα. Ρίξτε το μείγμα με το αλεύρι σιγά σιγά στο μίξερ με το μίγμα της σοκολάτας και κατά διαστήματα σταματήστε το mixer και ανακατέψτε με μια μαρίζ το αλεύρι, που έχει μείνει στα τοιχώματα του κάδου του mixer. Τέλος προσθέστε το γάλα και τα φουντούκια. Προετοιμάστε ένα ταψί μεγέθους 24x40 εκ. και προσθέστε το μίγμα. Ψήστε σε φούρνο με αέρα στους 180° C. Το μπραόυνις είναι έτοιμο, όταν βυθίσετε ένα μικρό μαχαίρι στο εσωτερικό του και αυτό βγει σχεδόν στεγνό, με λίγη υγρασία.

Για τα μπράουνις

  • 170 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, λιωμένη
  • 2 αυγά
  • 200 γρ. μαγιονέζα
  • 300 γρ. μαύρη ζάχαρη
  • 170 γρ. αλεύρι
  • 50 γρ. κακάο
  • 4 γρ. μαγειρική σόδα
  • 1 γρ. βανίλια εκχύλισμα
  • 50 γρ. γάλα
  • 90 γρ. φουντούκι, καβουρδισμένο και χοντροκομμένο
  • βούτυρο, για προετοιμασία του ταψιού
  • αλεύρι, για προετοιμασία του ταψιού

Για τα μπράουνις

Χτυπήστε τα αυγά με τη ζάχαρη, τη μαγιονέζα και τη βανίλια στο mixer με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέστε σιγά σιγά το μίγμα της σοκολάτας στα αυγά, μέχρι να ομογενοποιηθεί εντελώς. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το κακάο, το αλεύρι και τη σόδα. Ρίξτε το μείγμα με το αλεύρι σιγά σιγά στο μίξερ με το μίγμα της σοκολάτας και κατά διαστήματα σταματήστε το mixer και ανακατέψτε με μια μαρίζ το αλεύρι, που έχει μείνει στα τοιχώματα του κάδου του mixer. Τέλος προσθέστε το γάλα και τα φουντούκια. Προετοιμάστε ένα ταψί μεγέθους 24x40 εκ. και προσθέστε το μίγμα. Ψήστε σε φούρνο με αέρα στους 180° C. Το μπραόυνις είναι έτοιμο, όταν βυθίσετε ένα μικρό μαχαίρι στο εσωτερικό του και αυτό βγει σχεδόν στεγνό, με λίγη υγρασία.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner