Βινεγκρέτ ρόδι

Βινεγκρέτ ρόδι

ΓΙΑ 500 ΓΡ. 30 minutes
FiveStar: 
Average: 4.5 (42 votes)

INGREDIENTS

Για τη βινεγκρέτ ρόδι

  • 5 γρ. μουστάρδα ντιζόν
  • 200 γρ. χυμό ρόδι
  • 20 γρ. γρεναδίνη
  • 20 γρ. ξίδι λευκού κρασιού
  • 180 γρ. ηλιέλαιο
  • 180 γρ. ελαιόλαδο
  • αλάτι

DIRECTIONS

Για τη βινεγκρέτ ρόδι

Σε μια κατσαρόλα σιγοβράζουμε το χυμό του ροδιού, συμπυκνώνοντάς τον μέχρι να μείνει το 1/2 της ποσότητας. Σουρώνουμε το συμπυκνωμένο χυμό σε σήτα και τον αφήνουμε να κρυώσει. Στη συνέχεια χτυπάμε στο μίξερ τη μουστάρδα, το συμπυκνωμένο χυμό ρόδι, τη γρεναδίνη, το ξίδι, και προσθέτουμε σιγά σιγά το ηλιέλαιο και το ελαιόλαδο. Αλατίζουμε και δοκιμάζουμε

Για τη βινεγκρέτ ρόδι

  • 5 γρ. μουστάρδα ντιζόν
  • 200 γρ. χυμό ρόδι
  • 20 γρ. γρεναδίνη
  • 20 γρ. ξίδι λευκού κρασιού
  • 180 γρ. ηλιέλαιο
  • 180 γρ. ελαιόλαδο
  • αλάτι

Για τη βινεγκρέτ ρόδι

Σε μια κατσαρόλα σιγοβράζουμε το χυμό του ροδιού, συμπυκνώνοντάς τον μέχρι να μείνει το 1/2 της ποσότητας. Σουρώνουμε το συμπυκνωμένο χυμό σε σήτα και τον αφήνουμε να κρυώσει. Στη συνέχεια χτυπάμε στο μίξερ τη μουστάρδα, το συμπυκνωμένο χυμό ρόδι, τη γρεναδίνη, το ξίδι, και προσθέτουμε σιγά σιγά το ηλιέλαιο και το ελαιόλαδο. Αλατίζουμε και δοκιμάζουμε

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner