Γρανίτα Πορτοκάλι Γρανίτα Πορτοκάλι

Γρανίτα Πορτοκάλι

6-12 ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ
FiveStar: 
Average: 4.7 (123 votes)

INGREDIENTS

Για τη γρανίτα πορτοκάλι

  • 55 γρ. νερό
  • 55 γρ. ζάχαρη
  • 750 γρ. χυμός πορτοκαλιού

DIRECTIONS

Για τη γρανίτα πορτοκάλι

Φτιάχνουμε ένα σιρόπι, βράζοντας το νερό μαζί με τη ζάχαρη.

Κρυώνουμε το σιρόπι και το αναμειγνύουμε με τον χυμό του πορτοκαλιού.

Τοποθετούμε το υλικό σε ειδικά σκεύη για γρανίτες και το καταψύχουμε για τουλάχιστον 16 ώρες.

Για τη γρανίτα πορτοκάλι

  • 55 γρ. νερό
  • 55 γρ. ζάχαρη
  • 750 γρ. χυμός πορτοκαλιού

Για τη γρανίτα πορτοκάλι

Φτιάχνουμε ένα σιρόπι, βράζοντας το νερό μαζί με τη ζάχαρη.

Κρυώνουμε το σιρόπι και το αναμειγνύουμε με τον χυμό του πορτοκαλιού.

Τοποθετούμε το υλικό σε ειδικά σκεύη για γρανίτες και το καταψύχουμε για τουλάχιστον 16 ώρες.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner