Milkshake με μπανάνα & φιστικοβούτυρο

Milkshake με μπανάνα & φιστικοβούτυρο

ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ
FiveStar: 
Average: 4.9 (11 votes)

INGREDIENTS

Για το milkshake

  • 680 γρ. παγωτό βανίλια
  • 280 γρ. μπανάνες, κομμένες σε κομμάτια
  • 140 γρ. φιστικοβούτυρο
  • 80 γρ. γάλα
  • 2 γρ. αλάτι
  • σαντιγί, για το σερβίρισμα
  • καραμελωμένα κορν φλέικς,  για το σερβίρισμα

Για τα καραμελωμένα κορν φλέικς

  • 125 γρ. κορν φλέικς
  • 30 γρ. γάλα, σκόνη
  • 309 γρ. ζάχαρη
  • 2 γρ. αλάτι
  • 65 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • αλάτι

DIRECTIONS

Για το milkshake

Στον κάδο του μπλέντερ ομογενοποιούμε τη μπανάνα μαζί με το φιστικοβούτυρο και το γάλα. Προσθέτουμε το παγωτό και συνεχίζουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Σερβίρουμε σε ποτήρια με τη σαντιγί και το μείγμα των καραμελωμένων νιφάδων καλαμποκιού.

Για τα καραμελωμένα κορν φλέικς

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά και το βούτυρο. Στρώνουμε το μείγμα σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς μέχρι να καραμελώσουν.

Για το milkshake

  • 680 γρ. παγωτό βανίλια
  • 280 γρ. μπανάνες, κομμένες σε κομμάτια
  • 140 γρ. φιστικοβούτυρο
  • 80 γρ. γάλα
  • 2 γρ. αλάτι
  • σαντιγί, για το σερβίρισμα
  • καραμελωμένα κορν φλέικς,  για το σερβίρισμα

Για τα καραμελωμένα κορν φλέικς

  • 125 γρ. κορν φλέικς
  • 30 γρ. γάλα, σκόνη
  • 309 γρ. ζάχαρη
  • 2 γρ. αλάτι
  • 65 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • αλάτι

Για το milkshake

Στον κάδο του μπλέντερ ομογενοποιούμε τη μπανάνα μαζί με το φιστικοβούτυρο και το γάλα. Προσθέτουμε το παγωτό και συνεχίζουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Σερβίρουμε σε ποτήρια με τη σαντιγί και το μείγμα των καραμελωμένων νιφάδων καλαμποκιού.

Για τα καραμελωμένα κορν φλέικς

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά και το βούτυρο. Στρώνουμε το μείγμα σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς μέχρι να καραμελώσουν.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner