Cake Pops Cake Pops

Cake Pops

ΓΙΑ 1,5 ΚΙΛΟ 45 minutes
FiveStar: 
Average: 4.8 (16 votes)

INGREDIENTS

Για τη γέμιση

  • 250 γρ. βασιλόπιτα κέικ
  • 80 γρ. μαρμελάδα φρούτα του δάσους
  • 15 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα
  • 20 γρ. φουντούκια σπασμένα
     

Για την επικάλυψη

  • λευκή σοκολάτα, λιωμένη
  • σοκολάτα γάλακτος, λιωμένη
  • ξηρούς καρπούς, τρουφάκια χρωματιστά & σοκολάτα, τριμμένο ινδοκάρυδο

DIRECTIONS

VIDEO DIRECTIONS

Για τη γέμιση

Τρίβουμε τη βασιλόπιτα ή το κέικ. Τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και ανακατεύουμε. Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα καρφώνουμε σε στικ γλειφιτζουριού. Τα τοποθετούμε στην κατάψυξη για να σφίξουν. Λιώνουμε τη σοκολάτα της αρεσκείας μας, βγάζουμε τα cake pops από την κατάψυξη και τα βουτάμε μέσα στη σοκολάτα. Σηκώνουμε και στρίβουμε γυρίζοντας δεξιόστροφα και αριστερόστροφα το γλειφιτζούρι. Μόλις δούμε ότι η σοκολάτα έχει αρχίσει να σταθεροποιείται, ρίχνουμε από πάνω τους ξηρούς καρπούς ή τα ζαχαρωτά τρουφάκια ή το ινδοκάρυδο. Τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα με το στικ προς τα επάνω ή τα σφηνώνουμε σε ένα σκεύος που έχουμε γεμίσει με ζάχαρη.

 

Για τη γέμιση

  • 250 γρ. βασιλόπιτα κέικ
  • 80 γρ. μαρμελάδα φρούτα του δάσους
  • 15 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα
  • 20 γρ. φουντούκια σπασμένα
     

Για την επικάλυψη

  • λευκή σοκολάτα, λιωμένη
  • σοκολάτα γάλακτος, λιωμένη
  • ξηρούς καρπούς, τρουφάκια χρωματιστά & σοκολάτα, τριμμένο ινδοκάρυδο

VIDEO DIRECTIONS

Για τη γέμιση

Τρίβουμε τη βασιλόπιτα ή το κέικ. Τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και ανακατεύουμε. Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα καρφώνουμε σε στικ γλειφιτζουριού. Τα τοποθετούμε στην κατάψυξη για να σφίξουν. Λιώνουμε τη σοκολάτα της αρεσκείας μας, βγάζουμε τα cake pops από την κατάψυξη και τα βουτάμε μέσα στη σοκολάτα. Σηκώνουμε και στρίβουμε γυρίζοντας δεξιόστροφα και αριστερόστροφα το γλειφιτζούρι. Μόλις δούμε ότι η σοκολάτα έχει αρχίσει να σταθεροποιείται, ρίχνουμε από πάνω τους ξηρούς καρπούς ή τα ζαχαρωτά τρουφάκια ή το ινδοκάρυδο. Τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα με το στικ προς τα επάνω ή τα σφηνώνουμε σε ένα σκεύος που έχουμε γεμίσει με ζάχαρη.

 

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner