Λαβράκι μαριναρισμένο σε σόγια και λεμόνι Λαβράκι μαριναρισμένο σε σόγια και λεμόνι

Λαβράκι μαριναρισμένο σε σόγια και λεμόνι

ΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ 20 minutes
FiveStar: 
Average: 4.4 (20 votes)

INGREDIENTS

  • 200 γρ. λαυράκι φιλέτο, σε μέτρια καρέ
  • 40 γρ. ηλιέλαιο
  • 50 γρ. λεμόνι χυμός
  • 25 γρ. σάλτσα σόγιας
  • 1 γρ. πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
  • 1 γρ. πάπρικα καπνιστή
  • 4 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • αλάτι

 

DIRECTIONS

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι εάν χρειάζεται.

  • 200 γρ. λαυράκι φιλέτο, σε μέτρια καρέ
  • 40 γρ. ηλιέλαιο
  • 50 γρ. λεμόνι χυμός
  • 25 γρ. σάλτσα σόγιας
  • 1 γρ. πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
  • 1 γρ. πάπρικα καπνιστή
  • 4 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • αλάτι

 

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι εάν χρειάζεται.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner