Τζατζίκι Τζατζίκι

Τζατζίκι

ΓΙΑ 800 ΓΡ. ΤΖΑΤΖΙΚΙ
FiveStar: 
Average: 4.6 (107 votes)

INGREDIENTS

Για το τζατζίκι

  • 500 γρ. γιαούρτι
  • 120 γρ. αγγούρι
  • 8 γρ. σκόρδο, τριμμένο
  • 120 γρ. ελαιόλαδο
  • 30 γρ. ξύδι
  • 4 γρ. άνηθος
  • 4 γρ. αλάτι
  • 2 γρ. πιπέρι

DIRECTIONS

Για το τζατζίκι

Πλένουμε το αγγούρι και το τρίβουμε στον τρίφτη με τη φλούδα του. Το στύβουμε με τα χέρια να φύγουν τα υγρά του και το βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το ξύδι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τον άνηθο, το αλάτι και το πιπέρι.  Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ξύδι.

Για το τζατζίκι

  • 500 γρ. γιαούρτι
  • 120 γρ. αγγούρι
  • 8 γρ. σκόρδο, τριμμένο
  • 120 γρ. ελαιόλαδο
  • 30 γρ. ξύδι
  • 4 γρ. άνηθος
  • 4 γρ. αλάτι
  • 2 γρ. πιπέρι

Για το τζατζίκι

Πλένουμε το αγγούρι και το τρίβουμε στον τρίφτη με τη φλούδα του. Το στύβουμε με τα χέρια να φύγουν τα υγρά του και το βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το ξύδι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τον άνηθο, το αλάτι και το πιπέρι.  Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ξύδι.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner