Βουτυρόκρεμα Βουτυρόκρεμα

Βουτυρόκρεμα

Για 400 γρ. 15 minutes
FiveStar: 
Average: 4.7 (35 votes)

INGREDIENTS

Για τη βουτυρόκρεμα

  • 125 γρ. βούτυρο, σε μικρά κομμάτια, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 250 γρ. ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
  • 30 γρ. γάλα πλήρες
  • 2 γρ. εκχύλισμα βανίλιας

DIRECTIONS

VIDEO DIRECTIONS

Για τη βουτυρόκρεμα

Στον κάδο του μίξερ τοποθετούμε το βούτυρο και το χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να αφρατέψει και να ασπρίσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη σταδιακά μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως. Τέλος, βάζουμε το γάλα, τη βανίλια και χτυπάμε για περίπου 2 λεπτά ακόμη, ώστε το μείγμα να γίνει ομοιογενές.

 

Tip:
Μπορούμε να προσθέσουμε χρώμα ζαχαροπλαστικής για να δημιουργήσουμε όμορφα, εντυπωσιακά και πολύχρωμα ντεκόρ.

 

Για τη βουτυρόκρεμα

  • 125 γρ. βούτυρο, σε μικρά κομμάτια, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 250 γρ. ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
  • 30 γρ. γάλα πλήρες
  • 2 γρ. εκχύλισμα βανίλιας

VIDEO DIRECTIONS

Για τη βουτυρόκρεμα

Στον κάδο του μίξερ τοποθετούμε το βούτυρο και το χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να αφρατέψει και να ασπρίσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη σταδιακά μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως. Τέλος, βάζουμε το γάλα, τη βανίλια και χτυπάμε για περίπου 2 λεπτά ακόμη, ώστε το μείγμα να γίνει ομοιογενές.

 

Tip:
Μπορούμε να προσθέσουμε χρώμα ζαχαροπλαστικής για να δημιουργήσουμε όμορφα, εντυπωσιακά και πολύχρωμα ντεκόρ.

 

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner