
Αλέθουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ μαζί με τη μαύρη ζάχαρη και το βούτυρο, για 5 λεπτά περίπου. Το θρυμματισμένο μείγμα που θα σχηματιστεί θα πρέπει να πλάθεται σε μπαλάκια στο χέρι μας. Σε διαφορετική περίπτωση, προσθέτουμε επιπλέον λιωμένο βούτυρο για να αποκτήσει το μείγμα την κατάλληλη υγρασία. Στη συνέχεια απλώνουμε το μπισκότο σε ένα ταψί ή τσέρκι, πιέζοντας με την παλάμη μας ώστε να καλύψουμε ομοιόμορφα όλη την επιφάνεια της βάσης. Μπορούμε να το διατηρήσουμε καλυμμένο με μεμβράνη στο ψυγείο για 2-3 ημέρες και στην κατάψυξη για 1 μήνα.
Σχόλια