 TIPS
                                                                                        TIPS
                                        Για τα πράσα και το τελείωμα του πιάτου
Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το σύγκλινο. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τον ζωμό, το βούτυρο, τα πράσα και το θυμάρι. Αλατίζουμε, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα πράσα. Σερβίρουμε περιχύνοντας με τη βινεγκρέτ.
Για τη βινεγκρέτ
Τοποθετούμε τη μουστάρδα και το ξίδι στον κάδο του μίξερ. Ξεκινάμε το μίξερ και προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο. Αλατίζουμε, προσθέτουμε το τσάιβς και ανακατεύουμε με κουτάλι.

 
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
     
   
              



 
    
Σχόλια