Γκανάζ Γκανάζ

Γκανάζ

ΓΙΑ 550 ΓΡ. 20 λεπτά
FiveStar: 
Average: 4.4 (82 votes)

ΥΛΙΚΑ

Για τη γκανάζ

• 300 γρ κρέμα γάλακτος
• 275 γρ κουβερτούρα 70%

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη γκανάζ

Σε μία μικρή κατσαρόλα, ζεσταίνουμε την κρέμα λίγο πριν το σημείο βρασμού.

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί.

Προσθέτουμε τη μισή κρέμα στη σοκολάτα και ανακατεύουμε με σπάτουλα ζαχαροπλαστικής μέχρι να ενσωματωθεί εντελώς. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με την υπόλοιπη κρέμα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ζεστή ή κρύα.

Διατηρείται στο ψυγείο, σε αεροστεγή συσκευασία.

Για τη γκανάζ

• 300 γρ κρέμα γάλακτος
• 275 γρ κουβερτούρα 70%

Για τη γκανάζ

Σε μία μικρή κατσαρόλα, ζεσταίνουμε την κρέμα λίγο πριν το σημείο βρασμού.

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί.

Προσθέτουμε τη μισή κρέμα στη σοκολάτα και ανακατεύουμε με σπάτουλα ζαχαροπλαστικής μέχρι να ενσωματωθεί εντελώς. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με την υπόλοιπη κρέμα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ζεστή ή κρύα.

Διατηρείται στο ψυγείο, σε αεροστεγή συσκευασία.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner