VIDEO DIRECTIONS
Για τη σαλάτα
Για τη σαλάτα
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε 20 γρ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν χρώμα και να μαλακώσουν ελαφρώς για 3 με 4 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε το κολοκύθι, αλατίζουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να πάρει και αυτό χρώμα αλλά να παραμείνει τραγανό, για 2 με 3 λεπτά περίπου. Αποσύρουμε τα λαχανικά σε ένα μπολ και αφήνουμε να κρυώσουν.
Βάζουμε όλα τα υλικά της σαλάτας, εκτός από το ανθότυρο σ’ ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε προσθέτοντας από πάνω το ανθότυρο.
Σχόλια