VIDEO DIRECTIONS
Για τη βρώμη με ρόφημα αμυγδάλου και φρούτα
Σε μία κατσαρόλα τοποθετούμε όλα τα υλικά και φέρνουμε σε βρασμό.
Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι το μείγμα μας να πήξει, ανακατεύοντας περιστασιακά.
Για το τελείωμα του πιάτου
Σε μία κατσαρόλα τοποθετούμε όλα τα υλικά και φέρνουμε σε βρασμό.
Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι το μείγμα μας να πήξει, ανακατεύοντας περιστασιακά.
Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο και τελειώνουμε με τα αμύγδαλα, τα δάκρια σοκολάτας, το μέλι και τα ράσμπερι.
Σχόλια