Όταν μαγειρεύουμε ένα φαγητό με τον τρόπο ψησίματος μπρεζέ, είναι προτιμότερο το μαγείρεμα στον φούρνο.
Το ψήσιμο μπρεζέ στον φούρνο μας προσφέρει σταθερή και ελεγχόμενη θερμοκρασία, που είναι βασική για το τελικό αποτέλεσμα.
Αν δεν υπάρχει κατσαρόλα που να μπορεί να μπει σε φούρνο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα ταψάκι. Σκεπάζουμε και τοποθετούμε στον φούρνο στους 120-140°C.
Μπορούμε βέβαια να το μαγειρέψουμε και στο μάτι της κουζίνας αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή, ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία όσο πιο χαμηλά γίνεται.