Για τα φασολάκια γιαχνί με πατάτες
Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι. Αλατίζουμε και ιδρώνουμε μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε το σκόρδο και μόλις μυρίσει ρίχνουμε τις ντομάτες, τα καρότα, τις πατάτες και τον πελτέ. Ρίχνουμε το νερό και αφήνουμε να πάρουν βράση. Προσθέτουμε τα φασολάκια και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν. Έπειτα τον μαϊντανό, τον μάραθο και τη ζάχαρη.
Σχόλια