VIDEO DIRECTIONS
Για το πιάτο
Σε ένα τηγάνι που μπορεί να μπει στον φούρνο ή σε ένα πυρίμαχο στρογγυλό σκεύος 24 εκ. ρίχνουμε την πικάντικη σάλτσα ντομάτας. Τοποθετούμε από πάνω τη φέτα ΟΛΥΜΠΟΣ, πασπαλίζουμε τη ρίγανη και προσθέτουμε τα ψητά ντοματίνια προσέχοντας να μην ακουμπάνε πάνω στα κομμάτια της φέτας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°C μέχρι να μαλακώσει η φέτα και να πάρει ελαφρύ καστανό χρώμα, για περίπου 10 λεπτά.
Αφήνουμε 1-2 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία του φαγητού και μοιράζουμε από πάνω τα υπόλοιπα υλικά.
Σερβίρουμε με το ψημένο ψωμί.
Για την πικάντικη σάλτσα ντομάτας
Αλέθουμε όλα τα υλικά μέσα σε ένα πολυκοπτικό μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές και λείο αποτέλεσμα. Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι αν χρειάζεται.
Για τo σκόρδο σιγομαγειρεμένο σε ελαιόλαδο
Βάζουμε το σκόρδο σε ένα μικρό κατσαρολάκι και ρίχνουμε ελαιόλαδο μέχρι να καλυφθούν πλήρως τα σκόρδα. Βάζουμε το κατσαρολάκι σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά και σιγομαγειρεύουμε τα σκόρδα μέχρι να μαλακώσουν εντελώς και να πάρουν ανοιχτό καστανό χρώμα εξωτερικά. Σουρώνουμε και κρατάμε ξεχωριστά το μαγειρεμένο σκόρδο και το ελαιόλαδο από το μαγείρεμα.
Σχόλια