Για τη σούπα
Τοποθετούμε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ιδρώνουμε τα λαχανικά, το σκόρδο, το κύμινο, τα πιπεράκια καυτερά, τα φασόλια κόκκινα και τον ζωμό λαχανικών ή το νερό και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον χυμό λάιμ και αλέθουμε. Σερβίρουμε τη σούπα και γαρνίρουμε με τον φρέσκο κόλιανδρο, το γιαούρτι και τις τορτίγιες.
TIP: Τα όσπρια μπορούν να συνδυαστούν εξαιρετικά με λουκάνικα και παστά αλλαντικά. Εάν δεν έχετε τορτίγιες μπορείτε να φρυγανίσετε λεπτοκομμένες φέτες από χωριάτικο ψωμί.
Σχόλια