VIDEO DIRECTIONS
Για τις πιπεριές
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα την quinoa και τον ζωμό και φέρνουμε σε βρασμό. Χαμηλώνουμε, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά, ή μέχρι να απορροφηθεί το υγρό. Απομακρύνουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Στην quinoa, προσθέτουμε τα ρεβίθια, τις σταφίδες, το ψιλοκομμένο σπανάκι, τη φέτα, το ελαιόλαδο, το κύμινο, το αλάτι και το πιπέρι.
Αν οι πιπεριές δεν μπορούν να σταθούν μόνες τους όρθιες, με προσοχή ισιώνουμε το κάτω μέρος τους, χωρίς να τρυπήσουμε το εσωτερικό της πιπεριάς. Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα της quinoa και πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο Βάζουμε τις πιπεριές όρθιες σε ένα ταψί (20 x 20 εκ.) και προσθέτουμε λίγο νερό στο ταψί γύρω από τις πιπεριές. Τις ψήνουμε για περίπου 1 ώρα (αν πάρουν χρώμα πολύ γρήγορα, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο).
Για τη σάλτσα
Ενώ ψήνονται οι πιπεριές, ρίχνουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα σε ένα μπλέντερ και τα ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Σχόλια