VIDEO DIRECTIONS
Σε μία κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό που βράζει, προσθέτουμε τα ζυμαρικά και τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε ένα βάζο μεγάλο που κλείνει αεροστεγώς ρίχνουμε το σκόρδο, την ντομάτα, τα ντοματίνια, τον βασιλικό το ελαιόλαδο, το βούτυρο το αλάτι και το πιπέρι.
Προσθέτουμε τα ζυμαρικά κατευθείαν από τη κατσαρόλα και το νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών. Κλείνουμε το βάζο και ανακινούμε μέχρι να ανακατευτούν καλά όλα τα υλικά και να χυλώσουν ελαφρώς τα ζυμαρικά. Σερβίρουμε και προσθέτουμε από πάνω μαύρο πιπέρι και φύλλα βασιλικού.
Σχόλια