Για την σαλάτα
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε.
Για το μπρόκολο και κουνουπίδι βρασμένο
Βράζουμε σε κατσαρόλα αλατισμένο νερό. Προσθέτουμε το κουνουπίδι και βράζουμε για 2 λεπτά το πολύ, ώστε να είναι τραγανό. Αποσύρουμε σε νερό με πάγο και μόλις κρυώσει τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με το μπρόκολο. Ανακατεύουμε τα δύο λαχανικά και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο. Αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για λίγες ώρες ή διατηρούμε στο ψυγείο.
Για το τρίμμα φουντουκιού
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και αλέθουμε καλά.
Για την σάλτσα γιαούρτι κρέμα
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Σχόλια