Για τα νουντλς
Τοποθετούμε τα νουντλς σε ένα μπολ και τα καλύπτουμε με καυτό νερό. Αφήνουμε να μαλακώσουν, ανάλογα με την προτίμησή μας. Σε ένα καυτό τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε το καρότο και το μανιτάρι και αλατίζουμε. Μαρινάρουμε τις γαρίδες στο ντρέσινγκ σόγιας-μελιού για 5-10 λεπτά στο ψυγείο. Στραγγίζουμε τα νουντλς καλά πριν τα βάλουμε στη σαλάτα. Στη συνέχεια προσθέτουμε στο μπολ της μαρινάδας με τις γαρίδες τα νουντλς, τα ντοματίνια, το καρότο, τα φασολάκια, τα μανιτάρια, τον κόλιανδρο και τον βασιλικό. Ανακατεύουμε καλά και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και ελαιόλαδο αν χρειάζεται. Αν έχουμε τη δυνατότητα, αφήνουμε να μαριναριστούν στο ψυγείο για 1 ώρα. Ντρεσάρουμε με το σησαμέλαιο, πασπαλίζουμε με σουσάμι και σερβίρουμε.
Για τη σάλτσα σόγια-μέλι
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Σχόλια