TIPS
Για το πιάτο
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα won ton και μαρινάρουμε για 5 λεπτά. Σερβίρουμε μαζί με τα wonton και πασπαλίζοντας με σουσάμι.
Για τη σάλτσα σόγια-μέλι-τζίντζερ
Σε ένα μπλέντερ τοποθετούμε όλα τα υλικά και τα πολτοποιούμε.
Για τις μελιτζάνες ψητές
Σε ένα ταψί με λαδόκολλα στρώνουμε τις μελιτζάνες και τις πασπαλίζουμε με λάδι και αλάτι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°C μέχρι να πάρουν ένα έντονο χρυσαφένιο χρώμα και να μαλακώσουν.
TIP: Μια εναλλακτική σερβιρίσματος είναι και τα WON TON.





Σχόλια