VIDEO DIRECTIONS
Για τη σαλάτα
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τον γύρο σε δυνατή φωτιά. Αποσύρουμε τον γύρο σε σκεύος με απορροφητικό χαρτί. Βάζουμε τα σαλατικά σε ένα μπολ σερβιρίσματος και ρίχνουμε λίγο από το λαδολέμονο. Τοποθετούμε διαδοχικά όλα τα υλικά της σαλάτας πάνω στα σαλατικά. Προσθέτουμε λίγο ακόμη λαδολέμονο και αλατίζουμε κατά προτίμηση.
Για το λαδολέμονο με μέλι και γιαούρτι
Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε το γιαούρτι, το μέλι, τη μουστάρδα, τον χυμό λεμονιού και τον μαϊντανό. Αλατίζουμε και ρίχνουμε το ελαιόλαδο σιγά σιγά.
Σχόλια