VIDEO DIRECTIONS
Για τις quesadillas
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το κοτόπουλο, το ηλιέλαιο και τα μπαχαρικά. Αλατίζουμε και ανακατεύουμε καλά και μαρινάρουμε το κοτόπουλο για 2 ώρες. Σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σοτάρουμε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα. Αποσύρουμε το κοτόπουλο σε ένα σκεύος με απορροφητικό χαρτί. Επαναφέρουμε το τηγάνι στην φωτιά και σοτάρουμε τις πιπεριές για μερικά λεπτά μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια και το τοποθετούμε σε ένα μπολ. Ρίχνουμε τις πιπεριές, το τσένταρ και το ξύσμα λάιμ. Ανακατεύουμε, δοκιμάζουμε και αλατίζουμε την γέμιση εάν χρειάζεται. Σε ένα ταψί τοποθετούμε μία τορτίγια και απλώνουμε επάνω την μισή ποσότητα της γέμισης και σκεπάζουμε με μια τορτίγια ακόμη. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία με την υπόλοιπη γέμιση. Ψήνουμε στον φούρνο στους 170°C μέχρι να λιώσει το τυρί και οι τορτίγιες να πάρουν ωραίο χρώμα. Κόβουμε τις quesadillas σε κομμάτια της αρεσκείας μας και σερβίρουμε με το γιαούρτι και τα φύλλα του κόλιανδρου.
Σχόλια