Για το ζωμό
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μεγάλη κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 1 ώρα. Σουρώνουμε σε λεπτή σήτα. Αν δεν χρησιμοποιήσουμε τον ζωμό αμέσως, μπορούμε να τον κρυώσουμε γρήγορα και να τον διατηρήσουμε στο ψυγείο.
Για το ζωμό
Για το ζωμό
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μεγάλη κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 1 ώρα. Σουρώνουμε σε λεπτή σήτα. Αν δεν χρησιμοποιήσουμε τον ζωμό αμέσως, μπορούμε να τον κρυώσουμε γρήγορα και να τον διατηρήσουμε στο ψυγείο.
Για το ζωμό
Για το ζωμό
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μεγάλη κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 1 ώρα. Σουρώνουμε σε λεπτή σήτα. Αν δεν χρησιμοποιήσουμε τον ζωμό αμέσως, μπορούμε να τον κρυώσουμε γρήγορα και να τον διατηρήσουμε στο ψυγείο.
Σχόλια