VIDEO DIRECTIONS
Σε ένα πολυκοπτικό μηχάνημα προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι, την πιπεριά, το ξερό κρεμμύδι, το σκόρδο, τη μουστάρδα, την κάπαρη, το ξύδι και το αλάτι. Αλέθουμε σε υψηλή ταχύτητα και προσθέτουμε το μισό ελαιόλαδο σταδιακά και με χαμηλή ροή. Σταματάμε το πολυκοπτικό, προσθέτουμε τον μισό μαϊντανό, τη ρίγανη, το υπόλοιπο ελαιόλαδο και συνεχίζουμε να αλέθουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέτουμε και τον υπόλοιπο μαϊντανό και συνεχίζουμε να αλέθουμε μέχρι να ενσωματωθεί και αυτός. Σταματάμε το πολυκοπτικό, δοκιμάζουμε, διορθώνουμε τη γεύση με έξτρα αλάτι αν χρειάζεται και σερβίρουμε.
Σχόλια