VIDEO DIRECTIONS
Για τις γλυκοπατάτες
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Αλείφουμε το επάνω μέρος της γλυκοπατάτας με λίγο ελαιόλαδο. Τοποθετούμε τις γλυκοπατάτες με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε για 45 λεπτά, ή μέχρι να μαλακώσουν εντελώς.
Βγάζουμε τις γλυκοπατάτες από τον φούρνο. Αναποδογυρίζουμε και με ένα πιρούνι σχηματίζουμε μικρές εσοχές στο μαλακό μέρος τους. Αλατίζουμε.
Για τη γέμιση
Ανακατεύουμε τα ρεβίθια με 150 γρ. φέτα, το κύμινο, το λεμόνι και αλατίζουμε. Μοιράζουμε τα ρεβίθια στις γλυκοπατάτες, προσθέτουμε την υπόλοιπη φέτα τριμμένη και βάζουμε πάλι στον φούρνο για περίπου 10 λεπτά.
Βγάζουμε τις γλυκοπατάτες από τον φούρνο, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και προσθέτουμε κόλιανδρο.
Σχόλια